Premie zonneboiler

De premie voor de zonneboiler blijft ook in 2013 bestaan. Er is voor 2013 echter wel het een en ander veranderd wat betreft de zonneboiler premie. Om voor een zonneboiler premie in aanmerking te komen, moet u wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Het is het aan te raden dat u zich goed informeert over de veranderingen van de zonneboiler premies voor 2013.

Voorwaarden van 2013 voor premie zonneboiler

De veranderingen voor de premie voor een zonneboiler gelden voor alle zonneboilers die besteld worden vanaf 1 januari 2013. Er is een overgangsregeling voor zonneboilers die al in 2012 waren besteld. Voor zonneboilers die vanaf 1 januari 2013 besteld zijn, geldt dat deze zonneboilers moeten zijn voorzien van het Solar Keymark label.

Let op dat u bij het indienen van de aanvraag ook de opbrengstberekening mee stuurt. Zonder de bijgevoegde opbrengstberekening zal de aanvraag voor de zonneboiler premies worden geweigerd.

Overgangsregel premie zonneboiler

Voor de mensen die van de overgangsregeling gebruik kunnen maken, gelden de voorwaarden en premie bedragen van 2012. De overgangsregeling geldt alleen voor zonneboilers die zijn besteld tot 31 december 2012 en betaald zijn voor 28 februari 2013. Zorg dat u zich goed informeert over deze wijzigingen en de premie voor een zonneboiler voordat u zich een zonneboiler aanschaft.
Deel deze pagina: