Premies zonneboiler

Er zijn voor het jaar 2013 wat aanpassingen geweest in de regelgeving voor de premies van zonneboilers. Alle zonneboilers moeten bijvoorbeeld aan het Europese Solar Keymark voldoen. Ook is er een limiet op de inhoud van het opslagvat van de zonneboiler.

Premie zonneboiler

U kunt een maximaal bedrag van 2.750 Euro aan premie krijgen voor de aanschaf van een zonneboiler. Let op! De zonneboiler moet wel door een aannemer worden geplaatst. Er is een beperking van de premie tot maximaal 50 procent van het factuurbedrag.

Informeer u goed over al deze voorwaarden. U wilt toch zeker in aanmerking komen voor de zonneboiler premies als u een zonneboiler gaat aanschaffen?

De prijs van een zonneboiler

De prijs van een zonneboiler kan nogal verschillen. De gemiddelde prijs van een zonneboiler ligt tussen de 4.000 en 5.000 Euro. Deze gemiddelde zonneboilerprijs is inclusief de plaatsing. 

Zonneboilers

Ook in 2013 loont zich nog steeds om een zonneboiler aan te schaffen, denk hierbij aan de premie van uw netbeheerder. Door gebruik te maken van een zonneboiler bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur.

Het is ook mogelijk dat u van de gemeente een premie ontvangt voor de aanschaf van een zonneboiler. Informeer u goed over alle mogelijke premies voor de zonneboiler waar u momenteel aanspraak kunt op maken.
Deel deze pagina: