Pijs zonneboilers vergelijken

De aanschaf van een zonneboiler is waarschijnlijk één van de beste dingen die u kunt doen met het oog op de toekomst. Grijze energie, zoals aardgas, kolen en olie, wordt steeds schaarser en duurder.

Daarbij is er bij deze vormen van energiewinning altijd sprake van een grote mate van vervuiling door CO2 uitstoot. Door over te stappen, geheel of gedeeltelijk, op zonne-energie heeft u dus twee vliegen in één klap; u spaart het milieu én wordt minder afhankelijk van grijze energie waardoor u heel veel geld bespaart.

Zonneboiler

Een zonneboiler is dus een verstandige keuze. Zonneboilers verwarmen uw sanitair water met behulp van zonne-energie; helemaal gratis en helemaal schoon. Een zonneboiler is echter niet goedkoop en daarom wel een aankoop om goed voor te bereiden.

De prijs van een zonneboiler is afhankelijk van het rendement wat u wenst en van de vraagprijs van de leverancier. Daarnaast komen er uiteraard ook nog extra kosten bij zoals de kosten voor installatie en eventueel extra materialen.

Prijs zonneboiler vergelijken

Uiteraard wilt u niet te veel betalen, maar aan de andere is goede service en een adequate installatie ook van groot belang. Het is tenslotte de bedoeling dat uw zonneboiler nog heel wat jaartjes meegaat. Vergelijk daarom offertes van zonneboilers om zo de beste prijs/kwaliteit verhouding kunt kiezen.
Deel deze pagina: