Kostprijs zonneboiler

U hebt eigenlijk alleen maar voordeel als u besluit om een zonneboiler aan te schaffen. Door het gebruik van een zonneboiler bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten.

Vergeet ook de premies niet die u krijgt bij de aanschaf van een zonneboiler. De kostprijs van een zonneboiler wordt fors lager door de premies te verrekenen met de aanschafprijs van uw zonneboiler.

Zonneboiler premie

De premie van 550 euro per vierkante meter van de zonnecollector is gelijk gebleven in vergelijking met 2012. Voor een gezin tot drie personen is het raadzaam om twee zonnecollectoren te laten plaatsen.

Twee collectoren samen hebben een oppervlakte van 3.94 m². U krijgt in dit geval 3.94 m² x 550 € = 2.167 euro aan premies van uw netbeheerder. Door de premie te verrekenen met de aanschafprijs van uw zonneboiler wordt de kostprijs aanzienlijk lager.

Zonneboilers

De prijs van zonneboilers zijn de laatste jaren flink gedaald. Deze prijsdaling was het gevolg van de hevige concurrentie onder de leveranciers van zonneboilers. Er zijn verschillende soorten zonneboilers te koop. Informeer u goed over de verschillende soorten zonneboilers en maak zo de juiste keuze.

Vraag hier vrijblijvend offertes aan voor meer informatie over de zonneboiler en prijs van zonneboilers.

Vergelijk hier, gratis en vrijblijvend, prijzen van zonneboilers

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Heeft u zonnepanelen op het dak?*
Bericht
   
 Deel deze pagina: