Zonneboiler installatie

Door gebruik te maken van zonne-energie bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan duurzame energie en een schoner milieu.

Zonne-energie is er overdag altijd en kan met de moderne techniek gemakkelijk omgezet worden in elektriciteit en warmte door middel van zonneboilers of zonnepanelen.

Zonneboiler installatie

Met een zonneboiler verwarmt u al uw warm water puur met het licht van de zon en dat levert u gemiddeld een besparing op van zo’n 10% van uw energierekening!

Een zonneboiler kan in principe in elk huis geplaatst worden waarbij de bijhorende zonnecollectoren op het dak geplaatst worden. Om te zorgen dat de afstemming optimaal is, kunt het beste de zonneboiler installatie overlaten aan een professional.

Prijs zonneboilers

Wat moet u nu betalen als u een zonneboiler laat plaatsen? Dat hangt af van voor hoeveel personen de boiler water moet verwarmen, de kostprijs van de dealer, de installatiekosten en de zonneboiler premies.

Op deze pagina kunt u de prijs van zonneboilers met elkaar vergelijken. Voor de kostprijs van een zonneboiler moet u wel rekenen op een bedrag tussen de drieduizend en vijfduizend euro.

Van de Vlaamse overheid krijgt u maximaal €2.740 aan subsidie en soms verstrekt de gemeente ook nog een premie. Het komt erop neer dat u de zonneboiler in ongeveer 8 of 9 jaar terugverdient omdat uw energierekening omlaag gaat.

Het is aan te raden om offertes van zonneboilers te vergelijken. Zo hebt u in een korte tijd een duidelijk overzicht van de prijzen van een zonneboiler.

Vergelijk hier, gratis en vrijblijvend, prijzen van zonneboilers

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Heeft u zonnepanelen op het dak?*
Bericht
   
 Deel deze pagina: